Informare

posted in: Noutati | 0

Stimați părinți !

Organizarea acestui început de an școlar este o mare provocare pentru toată lumea.
Pe lângă situația epidemiologică actuală și incertitudinea care domină în această perioadă, școala noastră este în reabilitare. Lucrările de reabilitare, mult așteptate și dorite au termen de finalizare luna decembrie 2020. Se lucrează intens pentru a finaliza corpul de grădiniță până la începutul lunii octombrie.
In aceste condiții, v-am ruga să aveți răbdare și încredere că încercăm, cu resursele umane și materiale existente, să luăm cele mai bune decizii pentru siguranța copiilor dumneavoastră și pentru a începe școala.
În efortul nostru ne dorim , să ne fiți sprijin, să avem o colaborare bazată pe respect reciproc, acesta dovedit prin atitudine și fapte,  și eventualele nelămuriri, nemulțumiri  să le discutăm   pentru a ne da o șansă să le rezolvăm.
Informații detaliate veți primi după data de 10 septembrie, pe site și de la coordonatorii claselor, dată la care fiecare școală va primi hotărârea de la Comitetul județean pentru situații de urgență privind scenariul de funcționare.
Până atunci este sigur că învățământul gimnazial va funcționa începând de la ora 1500 la Colegiul Național  ,,Octavian Goga”, clasele de învățământ primar tradițional   vor funcționa dimineața, astfel : clasa pregătitoare la Centrul Cultural Miron Cristea și clasele a II-a, a III-a și a IV-a la fosta clădire Bancpost. Clasele Spep by Step vor funcționa ca și până acum în clădirea sălii de sport.

Vă mulțumim pentru înțelegere !

Director,

Miron Carmen